مقالات مقالات .

مقالات

دستور کیک لیمویی

مواد لازم

۲۰۰ گرم کره۲۰۰ گرم شکر۲۰۰ گرم پودر بادام۱۰۰ گرم آرد ذرتیک و نیم قاشق چای خوری بیکینگ پودر۳ عدد تخم مرغ۲ عدد لیمو۱۲۵ گرم پودر قند

طرز تهیه کیک
۱- به کره ی اضافی برای چرب کردن قالب نیاز دارید.

۲– برای اینکه کیک کاملا بدون گلوتن باشد می توانید از بیکینگ پودر فاقد گلوتن استفاده کنید و یا حتی آن را حذف کنید.

۳- لیمو ها را آب گرفته و پوست آن ها را رنده کنید.کف قالب کمربندی ۲۳ سانتی متری، کاغذ روغنی پهن کنید و دیواره های آن را با کره چرب کنید. از قبل فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.کره و شکر را با هم بزنید تا کمرنگ و خامه ای شود، برای این کار می توانید از قاشق چوبی یا همزن برقی استفاده کنید.پودر بادام، آرد ذرت و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کنید. یک سوم ترکیب مواد خشک و بعد ۱ عدد تخم مرغ را به ترکیب شکر و کره اضافه کرده و هم بزنید. در ادامه بقیه ی ترکیب مواد خشک و تخم مرغ ها را هم با سایر مواد ترکیب کنید.در پایان رنده ی پوست لیمو هم اضافه کرده و مواد را با هم ترکیب کنید. خمیر را در قالب ریخته و برای ۴۰ دقیقه در فر بپزید.قالب را روی توری قرار دهید تا کیک خنک شود. در این میان شربت را آماده کنید. پودر قند و آب لیمو ها را در قابلمه ی کوچکی بجوشانید تا پودر قند در آبلیمو کاملا حل شود.تمام سطح کیک را با خلال دندان سوراخ کنید و شربت داغ را روی آن بریزید و بگذارید تا خنک شود. سپس کیک را از قالب خارج کنید.

دستور کیک لیموییآموزش کیک
درباره طرز تهیه کیک بیشتر بدانید
۱) تخم مرغ مستقیم از یخچال خارج شده و داخل کیک استفاده شده(حتما باید برای همه نوع کیک تخم مرغ نیم ساعت داخل اتاق بمونه و بعد استفاده بشه).

۲) مقدار مایعات مثل آب،شیر،ماست ،دوغ و …دقیق نبوده یا مایع خیلی خیلی رقیق شده یا غلیظ.۳

۳) میزان هم زدن خیلی کم بوده ولی در اواخر که نباید مواد هم بخوره زیاد هم خورده و از همه مهمتر مخلوط کردن دورانی در هم زدن رعایت نشده.

۴)دمای فر یا خیلی زیاد بوده یا خیلی کم(اگر زیاد باشه کیک پف نمیکنه و بیشتر نپخته میمونه و اگر کم باشه کیک پف میکنه ولی به مرور پفش رو از دست میده و سفت میشه)

۵)فر از قبل گرم نشده(اگر فر از قبل گرم نشه همه پف کیک میخوابه.

منبع:/https://persianv.com


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۶ شهریور ۱۴۰۱ساعت: ۰۶:۰۱:۰۰ توسط:admin موضوع: نظرات (0)